back

Засідання Координаційної ради з питань боротьби з правопорушеннями прав інтелектуальної власності

29 січня 2014

29 січня заступник голови райдержадміністрації, голова Координаційної ради Ірина Павлютіна, провела засідання Координаційної ради з питань боротьби з правопорушеннями прав інтелектуальної власності.

В ході роботи начальник відділу освіти райдержадміністрації Олексій Юрасюк ознайомив присутніх з положенням про Координаційну раду з питань боротьби з правопорушеннями прав інтелектуальної власності та планом роботи Координаційної ради з питань боротьби з порушеннями прав інтелектуальної власності.

Начальник Прилуцького міськрайонного управління юстиції Віктор Данілевський детально ознайомив членів комісії з Законом України „Про заходи щодо охорони інтелектуальної власності в Україні” наголосивши, що право інтелектуальної власності – це підгалузь цивільного законодавства. Правове регулювання відносин у сфері прав інтелектуальної власності здійснюється Законами України.

.

Голова Координаційної ради Ірина Павлютіна затвердила план роботи Координаційної ради з питань боротьби з порушенням прав інтелектуальної власності на 2014 рік та прийняла відповідні рішення за підсумками роботи засідання.

https://legalaid.gov.ua/