back

Засідання Міжвідомчої ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми

30 січня 2014

29 січня заступник голови райдержадміністрації, голова Міжвідомчої ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми Ірина Павлютіна провела засідання Міжвідомчої ради.

З питанням вчинення психологічного насильства в сім’ї ознайомила начальник служби сім’ї, молоді та спорту Людмила Федоренко, яка доповіла про візит у сім’ю Боровик, мешканців села Сергіївка, про умови життя в сім’ї та проведену роз’яснювальну роботу щодо недопущення дій насильницького характеру.

Заступник головного лікаря Прилуцької центральної районної лікарні Тетяна Клименко проінформувала присутніх про стан демографічної ситуації в районі.

В ході роботи засідання був затверджений план роботи Міжвідомчої ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми.

Заступник голови райдержадміністрації Ірина Павлютіна підвела підсумки роботи проведеного засідання та прийняла відповідні рішення.

https://legalaid.gov.ua/