back

Засідання Міжвідомчої комісії з питань перевірки організації та проведення літнього оздоровлення та відпочинку дітей

31 січня 2014

30 січня заступником голови райдержадміністрації, головою Міжвідомчої комісії з питань перевірки організації та проведення літнього оздоровлення та відпочинку дітей Іриною Павлютіною проведено засідання Міжвідомчої комісії по питаннях літнього оздоровлення та відпочинку дітей в 2014 році.

Начальник служби сім’ї, молоді та спорту Людмила Федоренко ознайомила членів комісії з прогнозованими показниками літньої оздоровчої кампанії Всього планується оздоровити 2300 дітей шкільного віку, з них 1650 – відпочинковими послугами, 650 – оздоровчими. Першочергово будуть оздоровлюватися діти пільгових та соціально-незахищених категорій.

Начальник відділу освіти Олексій Юрасюк повідомив, що на літній відпочинок дітей передбачено 67,5 тис.грн на підготовку та 368 тис. грн. на відпочинок дітей. Головний лікар ЦРЛ Володимир Заєць надав інформацію про підготовку до літньої оздоровчої кампанії та наголосив, що у цьому році планується оздоровити близько 150 дітей, які перебувають на диспансерному обліку в санаторних та оздоровчих закладах.

Голова Міжвідомчої комісії з питань перевірки організації та проведення літнього оздоровлення та відпочинку дітей Ірина Павлютіна підвела підсумки роботи комісії та акцентувала увагу керівників на інноваційних підходах щодо проведення літньої оздоровчої кампанії 2014 року.

https://legalaid.gov.ua/