back

03 лютого 2014

Голова райдержадміністрації провів щотижневу робочу нараду

03 лютого голова райдержадміністрації Олег Власенко провів щотижневу робочу нараду з заступниками голови райдержадміністрації, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб.

В ході наради були розглянуті питання життєзабезпечення району на поточний тиждень та на найближчу перспективу. Зокрема, обговорені напрями роботи житлово-комунального господарства, дотримання належного стану доріг у зимовий період, випилювання аварійних дерев обабіч шляхів, удосконалення транспортного обслуговування населення, виділення коштів на пільгове перевезення громадян. Окремим блоком розглянуті питання надходжень до бюджету, забезпечення фінансування бюджетних галузей та бюджету розвитку.

Серед важливих і актуальних питань, які розглядалися на нараді, були питання функціонування гуманітарної сфери, зокрема щодо реалізації в регіоні завдань Президента України щодо забезпечення доступності медичної допомоги та медичного обслуговування для населення держави, стабільної роботи щодо підвозу учнів до навчальних закладів, розвитку спортивної інфраструктури, дитячих майданчиків.

Голова райдержадміністрації акцентував увагу керівників на проведенні сходів громадян в населених пунктах, які розпочинаються 04 лютого. Також на нараді були розглянуті питання роботи агропромислового комплексу, зокрема стану зимівлі худоби, стан озимини, вирішення земельних питань, функціонування соціальних закладів. Окрема увага приділялась питанням соціального захисту, пенсійного забезпечення та зайнятості населення району.

За підсумками розгляду питань голова райдержадміністрації Олег Власенко дав ряд доручень.
https://legalaid.gov.ua/