back

04 лютого 2014

Навчання в райдержадміністрації

03 лютого керівником апарату райдержадміністрації Лілією Нікітченко проведено навчання з працівниками райдержадміністрації, виконавчого апарату районної ради та резервом кадрів.

Про основні положення Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» та мінімізації можливості виникнення конфлікту інтересів в райдержадміністрації доповів головний спеціаліст відділу з питань цивільного захисту, взаємодії з правоохоронними органами, оборонної і мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Сергій Архаткін. Віктор Данілевський, начальник Прилуцького міськрайонного управління юстиції, проінформував слухачів про порядок подання на державну реєстрацію нормативно-правових актів. З порядком проведення в райдержадміністрації щорічної оцінки виконання державними службовцями покладених на них обов’язків і завдань за підсумками роботи в 2013 році ознайомила присутніх в. о. начальника відділу юридичної та кадрової роботи апарату райдержадміністрації Оксана Черненко.

Керівник апарату райдержадміністрації Лілія Нікітченко підвела підсумки навчання, акцентувавши на відповідальних підходах роботи з документами.



https://legalaid.gov.ua/