back

05 лютого 2014

Засідання комісії по розгляду звернень громадян для отримання пільгових кредитів за Програмою «Власний дім»

04 лютого за головування першого заступника голови райдержадміністрації Володимира Бобошка відбулося засідання комісії по розгляду звернень жителів Прилуцького району для отримання пільгових кредитів, які надаються забудовнику (позичальнику) обласним фондом підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім».

Про хід виконання Програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» на 2011-2015 роки» доповіла начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Антоніна Стукалова.

На сьогодні розглянуто три заяви жителів сіл району. На придбання житла одна, на будівництво житлового будинку та на розвиток особистого селянського господарства по одній заяві.

За підсумками роботи комісії. прийняті відповідні рішення.

З метою популяризації можливості отримання пільгових кредитів для розвитку житлового будівництва на селі комісією запропоновано відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації надати детальну інформацію про залучення кредитних ресурсів через засоби масової інформації.

https://legalaid.gov.ua/