back

05 лютого 2014

У Новій Греблі відбулися загальні збори громадян

05 лютого голова райдержадміністрації Олег Власенко взяв участь у загальних зборах громадян села Нова Гребля. На схід були запрошені керівники та працівники окремих служб: управління Пенсійного фонду, управління соціального захисту населення, відділу Держземагентства, райвідділу УМВС. Також були присутні депутати всіх рівнів, керівники СТОВ «Цукровик» та ТОВ «Яблунівка», які є основними орендарями земель в селі.

Традиційно громада заслухала звіти сільського голови Миколи Тарасенка про роботу виконкому сільської ради по виконанню Програми економічного та соціального розвитку за підсумками 2013 року та завданнях на нинішній рік, а також дільничного інспектора про роботу по забезпеченню правопорядку на підвідомчій території.

Жителі Нової Греблі взяли участь в обговоренні ряду питань, що турбують сьогодні громаду, визначивши головним - питання газифікації села.

У своєму виступі голова райдержадміністрації Олег Власенко подякував сільській громаді за проведену роботу в минулому році, розповів про плани районної влади на 2014 рік, зокрема щодо вирішення питання підведення газу за підтримки інвесторів.

Загальні збори Новогребельської громади прийняли відповідні рішення по порушених питаннях з урахуванням матеріально-сировинних ресурсів, фінансових можливостей, пропозицій господарюючих суб’єктів щодо соціально-економічного розвитку території в 2014 році.

https://legalaid.gov.ua/