back

06 лютого 2014

Відбулися збори громадян села Сергіївка

В сільських громадах тривають сходи громадян. 06 лютого голова райдержадміністрації Олег Власенко взяв участь у загальних зборах мешканців села Сергіївка. На схід були запрошені голова районної ради Лариса Татарченко, представники окремих служб: управління Пенсійного фонду, управління соціального захисту населення, відділу Держземагентства, правоохоронних органів, господарюючого суб’єкта - ТОВ «Агрікор-Холдинг».

На зборах було заслухано звіт сільського голови Тетяни Дзигало про роботу виконкому сільської ради відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування», а також, обговорено перспективи розвитку села на 2014 рік.

Громада обговорила найбільш актуальні питання: збільшення орендної плати за використання земельних часток (паїв) орендарями, ремонту приміщення шкільної їдальні, ремонту доріг. Жваве обговорення викликало питання пільгового перевезення пасажирів за маршрутом Прилуки – Сергіївка у зв’язку з відсутністю договору з перевізником через необладнаний залізничний переїзд.

У своєму виступі голова райдержадміністрації Олег Власенко подякував сільській громаді за роботу в минулому році, та наголосив, що спільні дії районної влади та сільської громади дають позитивні результати у вирішенні соціальних питань жителів села, а порушені питання взяті на контроль районного керівництва і в подальшому будуть вирішені.



https://legalaid.gov.ua/