back

07 лютого 2014

Загальні збори громадян у Сухополовій

07 лютого голова райдержадміністрації Олег Власенко взяв участь у загальних зборах мешканців села Сухополова. На схід були запрошені голова районної ради Лариса Татарченко, представники окремих служб: управління Пенсійного фонду, управління соціального захисту населення, відділу освіти та Держземагентства, правоохоронних органів та депутати всіх рівнів. Також були запрошені представники ТОВ «Агрікор-Холдинг» та ТОВ «Прилуцький хлібодар», які є основними орендарями земель громади.

На зборах було заслухано звіт сільського голови Сергія Проценка про роботу виконкому сільської ради по виконанню Програми економічного та соціального розвитку за підсумками 2013 року та завданнях на нинішній рік.

Жителі села обговорили найбільш актуальні питання , а саме виготовлення проектно-кошторисної документації на підвідний газопровід до с.Полова, поточний ремонт покрівлі дитячого садка та ремонт доріг.

Голова райдержадміністрації Олег Власенко у своєму виступі висловив вдячність громаді за роботу в минулому році та наголосив, що співпраця з районним керівництвом та інвесторами піде тільки на користь територіальній громаді та дасть позитивні результати у вирішенні соціальних питань жителів села, а всі порушені сьогодні питання взяті на контроль і в подальшому будуть вирішені.

https://legalaid.gov.ua/