back

10 лютого 2014

Щотижнева апаратна нарада в райдержадміністрації

10 лютого в. о. голови райдержадміністрації Володимир Бобошко провів розширену апаратну нараду з заступниками голови райдержадміністрації, керівниками та спеціалістами структурних підрозділів райдержадміністрації, керівниками районних організацій і служб.

Серед важливих і актуальних питань, які розглядалися на нараді, були бюджетні питання, виплата заробітних плат, забезпечення належного функціонування закладів освіти, охорони здоров’я та соціального захисту. Обговорені також питання роботи житлово-комунального господарства, транспортного забезпечення, пільгового перевезення громадян, зокрема узгодження графіків маршрутів підвезення населення до медичних закладів, контроль за станом доріг.

Володимир Бобошко акцентував увагу керівників на проведенні сходів громадян в населених пунктах, які вже розпочалися.

У ході наради обговорили питання забезпечення реалізації в районі завдань Президента України щодо забезпечення соціального захисту учасників бойових дій на території інших держав, інвалідів війни, сімей загиблих та померлих учасників бойових дій та затвердили план з підготовки та проведення заходів у районі.

За підсумками наради в.о. голови райдержадміністрації Володимир Бобошко дав відповідні доручення.

https://legalaid.gov.ua/