back

12 лютого 2014

Семінар з сільськими, селищними головами, секретарями місцевих рад

12 лютого керівник апарату райдержадміністрації Лілія Нікітченко провела семінар з сільськими, селищними головами, секретарями місцевих рад. На семінар були запрошені представники районної ради, управління юстиції та статистики, Прилуцької ОДПІ.

В ході семінару були опрацьовані ряд питань, які стосуються життєдіяльності підвідомчої території.

Начальник юридичного відділу виконавчого апарату районної ради Наталія Гемба доповіла по питанню про порядок організації проведення загальних зборів (сходів) громадян у населених пунктах району, відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Оксана Хотіна заступник керівника апарату, начальник відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації детально зупинилась на питанні підготовки звітів про виконання делегованих повноважень органів виконавчої влади сільськими, селищними радами району.

Також були опрацьовані питання про особливості декларування доходів громадян у 2014 році: обов’язкове подання декларації та право громадян на податкову знижку, та про державну реєстрацію права власності на об’єкт нерухомого майна з видачею Свідоцтва про право власності.

Підвела підсумки роботи та зробила ряд оголошень керівник апарату райдержадміністрації Лілія Нікітченко.



https://legalaid.gov.ua/