back

14 лютого 2014

Підсумки роботи оперативного управління ГУ Міндоходів у Чернігівській області за 2013 рік

В результаті вжитих заходів за участю співробітників оперативного управління ГУ Міндоходів області в 2013 році забезпечено надходження коштів до бюджету в сумі 98,9 млн.грн.

За 2013 рік слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у Чернігівській області внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань 145 кримінальних правопорушень, у тому числі 96 за ст. 212 КК України «Ухилення від сплати податків, зборів, інших обов’язкових платежів». Закінчено досудове розслідування по 20 кримінальним правопорушенням, які направлені до суду.

Оперативними співробітниками Міндоходів області у 2013 році було виявлено 13 фактів незаконного декларування бюджетного відшкодування ПДВ на суму 10,1 млн. грн.

По фактах ухилення від сплати ПДВ розпочато 39 досудових розслідувань, донарахована сума податкових зобов’язань по ним склала 65 млн.грн.

У відношенні службових осіб підприємств переможців державних закупівель слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у Чернігівській області внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань 18 кримінальних правопорушень, сума нанесених збитків державі по яким склала 53 млн.грн.

https://legalaid.gov.ua/