back

20 лютого 2014

Заходи до Дня захисника Вітчизни в області

Про реалізацію в регіоні завдань Президента України щодо вшанування та державної підтримки ветеранів війни, нинішніх захисників вітчизни, а також патріотичного виховання підростаючого покоління йшлося на нараді з керівниками профільних управлінь, відділів та служб, яку провів 17 лютого в.о. заступника голови облдержадміністрації Юрій Музика.

«Глава держави переконаний, що День захисника Вітчизни — це свято, яке об’єднує українців і є справжнім символом загальнонаціональної гордості. Також Президент неодноразово зазначав про необхідність належної уваги з боку держави до проблем ветеранів Великої Вітчизняної війни, покращення їх соціально-побутового обслуговування», — зазначив Юрій Музика.

За підсумками наради затверджено обласний план заходів, який передбачає проведення в населених пунктах області урочистостей, зустрічей керівників місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування з ветеранами війни і військової служби, впорядкування братських могил, військових поховань, меморіалів, пам'ятників та обелісків загиблим воїнам.

Також наголошено на необхідності активізувати роботу щодо збереження і увічнення пам’яті про мужність та героїзм радянського народу, проявлені в роки Великої Вітчизняної війни 1941 – 1945 років, для чого спланувати комплекс військово-патріотичних, культурно-просвітницьких та інформаційний заходів у навчальних закладах області всіх рівнів.

Департамент інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/