back

21 лютого 2014

Загальні збори громадян відбулися в с. Замістя

20 лютого відбулисяся загальні збори Замістянської громади, куди входять села Замістя, Маціївка, Густиня та Капустенці. У сході взяли участь голова райдержадміністрації Олег Власенко, голова районної ради Лариса Татарченко, представники структурних підрозділів райдержадміністрації, правоохоронних органів, представники управління Пенсійного фонду, соцзахисту населення, заступник директора ТОВ «Прилуцький хлібодар» Василь Самусько.

Зі звітом про економічний та соціальний розвиток села за минулий рік та напрямками роботи виконавчого комітету в 2014 році виступила сільський голова Тетяна Терентій.

Учасники зборів обговорили питання життєдіяльності територіальної громади, акцентували на питаннях, які потребують вирішення. Зокрема, вивезення твердих побутових відходів, ямковий ремонт доріг, основні напрямки співпраці ТОВ «Прилуцький хлібодар»з територіальною громадою щодо підтримки закладів гуманітарної сфери. Нагальним питанням на сьогодні є відкриття дошкільного навчального закладу на території сільської ради та ремонт дороги в с.Замістя.

У своєму виступі голова райдержадміністрації Олег Власенко подякував сільській громаді за роботу в минулому році та наголосив, що плідна співпраця з інвесторами іде на користь громаді, дає позитивні результати у вирішенні соціальних питань жителів села. Порушені питання взяті на контроль для подальшого вирішення.

https://legalaid.gov.ua/