back

24 лютого 2014

29 (позачергова) сесія районної ради

21 лютого за головування голови районної ради Лариси Татарченко відбулася 29 (позачергова) сесія районної ради шостого скликання, яка розглянула питання щодо стану суспільно-політичної ситуації в Україні. В роботі сесії взяли участь голова райдержадміністрації Власенко О.Д., депутат обласної ради, перший заступник голови ОО ПР Мирошниченко А.К., начальник Прилуцького МВ (по обслуговуванню міста Прилук та Прилуцького району) УМВС України в Чернігівській області Курамшин Р.Н. та 51 депутат з 82 обраних до районної ради.

На початку засідання його учасники хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих у протистоянні в Києві.

Сесія прийняла повідомлення голови фракції Партії регіонів Світлани Жукової про саморозпуск фракції ПР в районній раді та повідомлення голови райдержадміністрації Олега Власенка про складення ним повноважень голови районної організації Партії регіонів та про вихід з партії.

Начальник Прилуцького МВ (по обслуговуванню міста Прилук та Прилуцького району) УМВС України в Чернігівській області Курамшин Р.Н. повідомив про подачу рапорту на звільнення, який був задоволений.

Голова фракції ВО «Батьківщина» в районній раді Сергій Головкін передав до керівництва району звернення прилуцького віче, в якому громадськість вимагає засудити дії силовиків, не допустити в районі насильства, розформувати провладну більшість, що сформована в раді на підтримку дій Януковича в особі членів Партії регіонів, СПУ, КПУ, не допускати провокацій, засудити тих, хто підтримує терор.

У виступах депутатів від фракцій ВО «Батьківщина, ВО «Свобода», СПУ, КПУ, ПР, депутата обласної ради Анатолія Мирошниченка засуджено застосування сили до мирних протестувальниквів, наголошено на забезпеченні в районі громадянського спокою, мирного вирішення всіх питань, які постали в українському суспільстві.

https://legalaid.gov.ua/