back

24 лютого 2014

Розширена апаратна нарада в райдержадміністрації

24 лютого голова райдержадміністрації Олег Власенко провів розширену апаратну нараду з заступниками голови райдержадміністрації, керівниками та спеціалістами структурних підрозділів райдержадміністрації, керівниками районних організацій і служб.

На розширеній апаратній нараді були розглянуті питання: про завдання центру зайнятості на 2014 рік по виконанню Програми зайнятості населення Прилуцького району на період до 2017 року та питання про роботу відділу державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби Прилуцького міськрайонного управління юстиції у 2013 році.

У ході наради із заступниками голови райдержадміністрації, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб були розглянуті питання життєзабезпечення району на поточний тиждень та на найближчу перспективу. Зокрема, були обговорені бюджетні питання, в першу чергу забезпечення соціальних виплат, роботи житлово-комунального господарства, контролю за станом доріг, благоустрою території району, належного функціонування закладів освіти, охорони здоров’я, соціального захисту населення. Також учасники наради обговорили стан справ у галузі сільскогосподарського виробництва, проведення благодійного концерту з метою збору коштів для спорудження пам’ятника загиблим воїнам-інтернаціоналістам.

За підсумками наради голова райдержадміністрації дав відповідні доручення.

https://legalaid.gov.ua/