back

24 лютого 2014

Загальні збори громадян в с. Лісові Сорочинці

В районі продовжуються загальні збори (сходи) мешканців територіальних громад.

24 лютого 2014 року відбулись загальні збори громадян Лісовосорочинської сільської ради. У сході взяли участь голова райдержадміністрації Олег Власенко, голова районної ради Лариса Татарченко, представники управління Пенсійного фонду, соціального захисту населення, правоохоронних органів, директор ТОВ «Прилуцький хлібодар» Микола Супруненко.

Сільський голова Олександр Бодько..прозвітував про економічний та соціальний розвиток села за минулий рік та про напрямками роботи виконавчого комітету на 2014 рік .

Учасники зборів, активно обговоривши життєдіяльность територіальної громади, акцентували на питаннях грейдерування та висипки дороги по селу, освітлення вулиці Садової, поточного ремонту обеліску загиблим воїнам. Мешканці села подякували інвестору ТОВ «Прилуцький хлібодар» за допомогу у вирішенні питань громади.

У своєму виступі голова райдержадміністрації Олег Власенко подякував сільській громаді за роботу в минулому році та наголосив, що плідна співпраця з інвесторами іде на користь громаді, дає позитивні результати у вирішенні соціальних питань жителів села. Порушені питання взяті на контроль для подальшого вирішення.
https://legalaid.gov.ua/