back

26 лютого 2014

Сходи громадян

В районі продовжуються загальні збори (сходи) мешканців територіальних громад.

26 лютого року відбулись збори Ковтунівської сільської громади. У сході взяли участь голова райдержадміністрації Олег Власенко, голова районної ради Лариса Татарченко, представники управління Пенсійного фонду, соцзахисту населення, депутати районної ради, виконавчий директор СТОВ «Цукровик» Микола Шуруля.

Сільський голова Іван Бурмака, прозвітував про виконання програми соціально-економічного розвитку територіальної громади в 2013 році, ознайомив з планом роботи на 2014 рік та подякував інвестору СТОВ «Цукровик» за плідну співпрацю у розвитку соціальної інфраструктури села.

Жителі Ковтунівки обговоривши життєдіяльність територіальної громади, акцентували на питаннях покращення телефонного зв’язку, налагодженні роботи електромережі, а саме освітлення вулиць. Актуальним було питання ремонту дороги з твердим покриттям в населеному пункті.

Голова райдержадміністрації Олег Власенко, подякував громаді та інвесторам за розуміння та підтримку, проінформував про основні напрямки розвитку району в 2014 році, та зазначив, що спільними зусиллями та злагодженими діями органів влади, місцевого самоврядування, депутатів всіх рівнів та всіх членів громади можна вирішити більшість нагальних проблем територіальної громади.



https://legalaid.gov.ua/