back

03 березня 2014

Голова райдержадміністрації провів щотижневу робочу нараду

03 березня голова райдержадміністрації Олег Власенко провів щотижневу робочу нараду з заступниками голови райдержадміністрації, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб.

В ході наради були підведені підсумки роботи за минулий тиждень, розглянуті питання життєзабезпечення району на поточний тиждень та на найближчу перспективу. Зокрема, обговорені питання роботи житлово-комунального господарства, утримання бюджетних закладів, удосконалення транспортного обслуговування населення, контролю за станом доріг.

Голова райдержадміністрації акцентував увагу керівників на проведенні сходів громадян в населених пунктах, які тривають. Також на нараді були розглянуті питання роботи агропромислового комплексу, зокрема підживлення озимих та підготовка техніки до посівної, функціонування закладів освіти, відкриття ДНЗ у с.Замістя, охорони здоров’я, бюджетні питання. Окрема увага приділялась питанням соціального захисту та пенсійного забезпечення населення району, питаннях рівня заробітної плати та забезпечення виплат відповідно до норм законодавства.

Обговорили учасники наради і підготовку до районного Шевченківського свята «В сім’ї вольній, новій» з нагоди 200 річчя від Дня народження Тараса Григоровича Шевченка.

За підсумками розгляду питань на щотижневій робочій нараді голова райдержадміністрації Олег Власенко дав ряд доручень.

https://legalaid.gov.ua/