back

26 травня 2014

В районі проголосували за Президента України та визначились з очільниками Дідовецької та Ладанської громад

25 травня мешканці району взяли активну участь у позачергових виборах Президента України. Кількість виборців, які взяли участь у голосуванні, становить 20527 осіб, що складає 67,6 відсотків від зареєстрованих.

Фактів порушення громадського порядку, виборчого законодавства, проблем зі списками виборців, перешкод у діяльності виборчих комісій, міжнародних спостерігачів, які перебували на ряді дільниць і представляли Бюро демократичних інститутів і прав людини ОБСЄ, Європейську платформу «За демократичні вибори», ОБСЄ, не зареєстровано.

Найбільшу прихильність кандидатів на найвищий пост у державі в районі здобули: Порошенко П.О. – 40,9% ; Тимошенко Ю.В. – 25,2%; Ляшко О.В. – 20% ; Гриценко А.С. – 5,4%.

Також в районі проводились позачергові вибори Дідовецького сільського та Ладанського селищного голів.

З трьох кандидатів, зареєстрованих Дідовецькою територіальною виборчою комісією, перемогу з результатом 54 відсотків голосів виборців здобула Шуляк Ірина Миколаївна, секретар ради та виконкому Дідовецької сільської ради.

В Ладані за посаду селищного голови змагались чотири кандидати. 47-ми відсотками голосів мешканці Ладанської селищної ради піддали перевагу Черепу Віктору Миколайовичу, який обіймав посаду заступника селищного голови.


За інформацією відділу інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/