back

27 травня 2014

Голова райдержадміністрації провів щотижневу робочу нараду

27 травня голова райдержадміністрації Іван Тютюнник провів щотижневу робочу нараду з заступниками голови райдержадміністрації, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб. Серед важливих і актуальних питань, які розглядалися на нараді, були питання життєзабезпечення району на поточний тиждень та на найближчу перспективу. Зокрема, були обговорені бюджетні питання, роботи економічного блоку господарського комплексу району, роботи закладів охорони здоров’я, служб соціального захисту населення, удосконалення транспортного обслуговування населення. та перевезення пільгових категорій населення.

Голова райдержадміністрації акцентував увагу присутніх на завершенні навчального року, початку літньої оздоровчої кампанії, підготовці та проведенні свят Останнього дзвоника та Дня захисту дітей.

Учасники наради підвели підсумки роботи щодо організації проведення позачергових виборів Президента та виборів сільського голови у Дідовецькій сільській раді та селищного голови у Ладані.

В ході наради були обговорені питання роботи агропромислового комплексу, де зараз тривають роботи по догляду за посівами, почалася заготівля кормів для худоби, підготовка до жнив тощо.

Також головою райдержадміністрації було наголошено на відповідальних підходах в роботі з документами, зі зверненнями громадян.

За підсумками щотижневої робочої наради голова райдержадміністрації Іван Тютюнник дав ряд доручень.



https://legalaid.gov.ua/