back

30 травня 2014

Засідання постійно діючої комісії з питань розгляду звернень громадян при райдержадміністрації

29 травня голова райдержадміністрації Іван Тютюнник провів розширене засідання постійно діючої комісії з питань розгляду звернень громадян при райдержадміністрації.

В ході засідання було розглянуте колективне звернення жителів села Подище, що надійшло під час проведення особистого прийому громадян головою райдержадміністрації в цьому населеному пункті, що підпорядковується Ладанській селищній раді, 13 травня 2014 року щодо порушення санітарно-гігієнічних вимог утримання худоби на фермі сільськогосподарським підприємством ТОВ «Інзер Груп». По даному питанню членів комісії проінформували: Ксенія Булига, головний спеціаліст в галузі тваринництва управління агропромислового розвитку райдержадміністрації, Микола Макаров, державний екологічний інспектор у Чернігівській області, Олександр Хімич, в.о. начальника управління ветеринарної медицини у Прилуцькому районі, які детально охарактеризували суть питання та окреслили шляхи його вирішення.

По другому питанню про систему роботи зі зверненнями громадян у райдержадміністрації, прозвітувала головний спеціаліст відділу контролю апарату райдержадміністрації Оксана Самосюк, яка проаналізувала стан звернень громадян у виконкомах сільських, селищних рад за І квартал 2014 року та в райдержадміністрації, зазначивши, що райдержадміністрація здійснює свою діяльність щодо роботи зі зверненнями громадян максимально прозоро, постійно інформує населення про цей напрямок роботи через засоби масової інформації та на своєму офіційному веб-сайті.

Члени комісії прийняли рішення щодо питань винесених на засідання. Зокрема, по першому питанню - привести в належний стан щодо санітарно-гігієнічних вимог приміщення та навколишню територію ферми сільськогосподарського підприємства ТОВ «Інзер Груп», а також привести в належний стан дорогу по селу, яку використовує товаровиробник.

Голова райдержадміністрації Іван Тютюнник підвів підсумки роботи засідання комісії та зробив ряд розпоряджень.





https://legalaid.gov.ua/