back

03 червня 2014

Навчання з працівниками апарату, структурних підрозділів райдержадміністрації, виконавчого апарату районної ради та резервом кадрів

02 червня керівник апарату райдержадміністрації Лілія Нікітченко провела навчання з працівниками апарату, структурних підрозділів райдержадміністрації, виконавчого апарату районної ради та резервом кадрів.

В ході навчання Тетяна Кизенко, начальник відділу загального та по забезпеченню доступу до публічної інформації апарату райдержадміністрації, ознайомила присутніх з питанням про організацію роботи із запитами на публічну інформацію та наголосила на підвищенній відповідальності та якості підготовки відповідей на запити в частині їх достовірності, точності та повноти.

Лідія Симоненко начальник відділу з питань інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації проінформувала по питанню застосування механізму консультацій з громадськістю при підготовці нормативно-правових актів в райдержадміністрації.

Про організацію контролю за виконанням документів органів влади вищого рівня, порядок ведення контрольних справ доповіла заступник керівника апарату, начальник відділу організаційної роботи райдержадміністрації Оксана Хотіна.

Керівник апарату райдержадміністрації Лілія Нікітченко зробила ряд оголошень та підвела підсумки навчання.



https://legalaid.gov.ua/