back

05 червня 2014

Підприємства Прилуцького району на XXVI Міжнародній агропромисловій виставці «АГРО-2014»

4 червня у Національному комплексі «Експоцентр України» (ВДНГ) м. Києва відкрилась XXVI Міжнародна агропромислова виставка «АГРО-2014» в якій взяла участь і делегація з Чернігівщини на чолі із заступником голови обласної державної адміністрації Костянтином Лубенцовим.

Офіційно відкрив виставку Міністр аграрної політики та продовольства України Ігор Швайка, який зазначив, що хто працює на землі, тому дійсно є чим поділитися і чим пишатися і кожен з гостей та учасників знайде для себе на виставці «АГРО-2014» щось корисне та цікаве.

Представляють Чернігівщину і підприємства агропромислового комплексу Прилуцького району: ТОВ «Агрікор-Холдинг» та СТОВ «Птахофабрика «Прилуцька», які презентують експозицію тваринництва: племінну велику рогату худобу породи лімузин та шаролє і породу курей род-айленд. Підприємства Прилуччини, будучи учасниками Міжнародної агропромислової виставки «АГРО-2014», мають можливість показати власні досягнення, започаткувати довгострокові партнерські відносини, реалізувати свою продукцію. Це один з найефективніших засобів виходу на український та світовий аграрні ринки.

Цей масштабний захід вже здобув всесвітнє визнання та є найбільшою загальнодержавною подією в агропромисловому комплексі України.

https://legalaid.gov.ua/