back

06 червня 2014

З Днем журналіста!

Щиро вітаємо всіх, хто присвятив себе почесній і нелегкій журналістській праці – газетярів, працівників електронних засобів масової інформації, ветеранів журналістики з професійним святом - Днем журналіста!

В епоху інформаційного суспільства ми все більше розуміємо, що саме журналісти своїм словом мають надзвичайно великий вплив на громадську думку. Нести правдиву інформацію громадянам, показувати проблеми, шукати шляхи вирішення питань, консолідувати навколо конструктивних, будівничих орієнтирів і, що найважливіше - слугувати утвердженню духовності й моральності – високі завдання і покликання журналістів Прилуччини.

Тож нехай, шановні журналісти, ваше виважене та влучне слово об’єднує людей на добрі справи, утверджує в суспільстві принципи правди, справедливості і демократії, взаєморозуміння та взаємоповаги.

Бажаємо вам міцного здоров’я, особистого щастя, невичерпної творчої енергії, яка так необхідна для чесного, об’єктивного й цікавого висвітлення багатогранного життя Прилуцького району.

Голова райдержадміністрації Іван Тютюнник

Голова районної ради Лариса Татарченко

https://legalaid.gov.ua/