back

16 червня 2014

Семінар з сільськими, селищними головами та секретарями виконкомів місцевих рад

13 червня керівником апарату райдержадміністрації Лілією Нікітченко проведено семінар з сільськими, селищними головами та секретарями місцевих рад.

В ході семінару були опрацьовані питання, які стосуються життєдіяльності підвідомчої території.

По питанню про повноваження органів місцевого самоврядування під час провадження у справах про адміністративні правопорушення доповів Олександр Борисенко, заступник начальника Прилуцького МВ (з обслуговування Прилуцького району та м. Прилуки) УМВС України в Чернігівській області.

Головний спеціаліст відділу ринку земель управління Держземагентства в Прилуцькому районі Наталія Бербушенко зосередила увагу посадових осіб місцевого самоврядування на питанні змін в земельному законодавстві.

Про порядок утримання громадських колодязів на підвідомчих територіях сільських рад доповів головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністраці Олексій Черепенко.

Юрій Скиба викладач Прилуцького гуманітарно - педагогічного коледжу ім. І.Я Франка, краєзнавець, еколог ознайомив присутніх з питанням розвитку територіальних громад через розвиток зеленого (сільського) туризму та наголосив на подальшій співпраці територіальних громад з громадськими організаціями для збереження навколишнього середовища.

Про вирішення проблемних питань цивільного захисту в населених пунктах району доповів головний спеціаліст відділу цивільного захисту, взаємодії з правоохоронними органами, оборонної і мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Сергій Архаткін.

Начальник відділу економічного розвитку райдержадміністрації Валентина Корнієнко зосередила увагу присутніх на питанні виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження порядку провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування населення».

Підвела підсумки роботи та зробила ряд оголошень керівник апарату райдержадміністрації Лілія Нікітченко.





https://legalaid.gov.ua/